Rabbijn Ya nki & Esty Jacobs

roshhashanahfamily.jpeg

Yanki Jacobs is opgegroeid in Amersfoort en heeft gedurende 10 jaar in de Verenigde Staten gewoont. In de VS heeft hij zijn rabbinale diploma gehaald alsook gewerkt voor Merkos L'inyonei Chinuch, de educatieve en internationale afdeling van de Chabad beweging.

Door het Chabad hoofdkantoor is hij gevraagd om, samen met zijn vrouw Esty, terug naar Nederland te verhuizen. In Nederland zou het hun taak worden om de Chabad on Campus (studentenafdeling) op te zetten alsook om Chabad te vertegenwoordigen op de Zuidas in Amsterdam.

Voor zijn verhuizing naar Nederland was Yanki werkzaam in het onderwijs. Ook heeft hij rabbinale ervaring opgedaan in Ocala-Florida, San Luis Obispo-Californa, Housten-Texas, Montreal-Canada, Brno-Tsjechie, en Kathmandu-Nepal.

Esty Jacobs-Lasker is als Amerikaanse opgegroeid in Brussel. Na haar studie, heeft zij in Belgie gedoceerd op de Joodse school - Ganenou. Gedurende haar verblijf in de VS maakte Esty deel uit van het Special Education Team aan het prestigieuze Manhattan Dayschool in Manhattan, New York.

Contact:

Rabbijn Yanki Jacobs: yj@joodsestudenten.nl

Esty Jacobs: Esty@joodsestudenten.nl